2018-05-05 04:22:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne engedje, hogy megtévesszék

Napi horoszkóp május 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Itt a hétvége, mozduljon ki kedvesével! A hangulata szinte percről percre változik, most ne akarjon semmi végére sem pontot tenni, hiszen tárgyilagossága nincs a helyzet magaslatán… Másokat is engedjen szóhoz jutni. Próbáljon meg egyszerűen csak lazítani, később majd összehangolják nézeteiket.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Fizikai erőnléte ma különösen magas és lelkileg is egyensúlyban van. A Nap az első sorsterületéről harmonikus fényszögben áll a Holddal: ez az összes kapcsolatában éreztetni fogja kedvező hatását. Ma nyugodtan elrendezheti nézeteltéréseit, mert könnyebben megtalálja a hangot bárkivel.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Vénusz Istennő ma szerelmes állapotba keríti önt, de hajlamos lesz a jelenlegi partnerét idealizálni, ezért később nagyot csalódhat! Próbálja meg a valódi személyiségét felismerni és olyannak látni, amilyen. Ne hozzon most végleges döntést szerelmi életében. Titkos kapcsolatra alkalmas lehet a mai nap, ha ezzel is beéri.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Társkapcsolata ma sem mondható túlzottan vidámnak és akadhat némi egészségi gondja is. Allergia vagy egyéb bőrkiütések formájában is megjelenhet, mennyire nem kíván most társaságban lenni. Kapcsolja ki telefonját és merüljön el gondolataiban, töltse a mai estét egyedül.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Óriási szakmai váltáson töri az okos fejét, mindamellett lehet az is, hogy teljes más területtel kíván foglalkozni a későbbiekben, mint eddig. Társulásai valódi nehézségeken mennek keresztül, ezért gondolja, hogy inkább önállóan valósítja meg elképzelését. Teljesen igaza van, a mai nap megfelelő ennek átgondolására.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Önnel az égiek még mindig kivételeznek, az ötödik sorsterületén négy planéta érezteti kellemes hatását: most igazán élvezi az életet, sütkérezik hódolói dicséretében, akik szinte szárnyakat adnak ma önnek.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ingatlanvásárláson töri a fejét - amelyik lakást ma megtekinti, abba rögtön beleszeret! Azért mielőtt véglegesen döntene, kérje ki egy szakértő véleményét, mert jelenleg nem látható felújítási munkálatoktól kímélné meg önmagát. Rosszabb állapotban lehet az ingatlan, mint amilyennek első látásra tűnik.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Régi elképzeléseit lecseréli, óriási változáson mennek át nézetei. Ez a nap alkalmas arra, hogy lecsendesedjen és gondolja át minden meggyőződését, itt az ideje váltani, ez a belső megújulás ideje. El is utazhat ma egyedül, váljon tudatosabbá és utána valósítsa meg álmait!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Gyerekeivel ma könnyen összekaphatnak bizonyos pénzügyi kérdésekben, tudatosítsa bennük, hogy jelenleg még ön a pénzkereső… Nem alkalmas időszak hazárdírozni, ne fektessen be bizonytalan kimenetelű spekulációkba.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Nagyon szeretné magát már elkötelezni, egy érzelmi és anyagi biztonságot adó kapcsolatban. Ezt most könnyen megteheti, mert van ön körül most erre alkalmas partner. Tegyen felé biztató jelzéseket, nem marad viszonzatlan az érdeklődése.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nagy csalódás lehet az a titokzatos ismeretlen, akivel ma összehozza a sors: ha felkészült az érzelmi hullámvasútra, belevághat, de utána csak magának tehet szemrehányást, mert az idealizálásnak nem sok értelme van.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ha ma kezdődne új kapcsolata, alaposan figyeljen, mert az a képessége lesz próbára téve, hogy mennyire képes átlátni a megtévesztés fátylán. Pénzügyi manőverekre kifejezetten alkalmatlan a mai nap, ne most próbáljon meg meggazdagodni, mert rosszul sülhetnek el a dolgok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: